Skitsering/Idéforslag

Jeg kan tilbyde at lave skitser på baggrund af dine ønsker og behov til byggeriet. Skitseforslaget vil bestå af plantegning, snittegning og facadetegning.

Udarbejdelse af tegningsmateriale

Jeg kan tilbyde at lave myndighedstegninger samt detaljetegninger ud fra dine egne skitser og idéer, så du kan få en byggetilladelse til byggeriet.

Udarbejdelse af beskrivelser

Jeg kan tilbyde at lave beskrivelser til byggeriet, som håndværkerne kan bruge i forbindelse med udførelsen af byggeriet.

Prisoverslag på byggeriet

Jeg kan tilbyde at give et prisoverslag på byggeriet ud fra skitser og idéer eller ud fra et færdigt tegningsmateriale.

Tilbudsindhentning

Jeg kan tilbyde at hjælpe med at indhente tilbud i forbindelse med byggeriet, så bygherren kan opnå et godt byggeri til en fornuftig pris.

Opmåling

Jeg kan tilbyde opmåling og rentegning af eksisterende bygninger samt måle tegninger op i forbindelse med tilbudsafgivelse.

Hjælp til byggeansøgning

Jeg kan tilbyde hjælp til udfærdigelse af byggeansøgning. Hvem skal man tale med? Hvem skal man sende det til? Hvor meget tegningsmateriale skal der bruges i forbindelse med byggeansøgningen?

Gennemgang af hus ved huskøb

Jeg kan tilbyde at gennemgå huset ved et eventuelt huskøb, hvis der ønskes en uvildig vurdering af huset. Jeg kan ligeledes prissætte de fejl og mangler, der bør udbedres ved huset, så man går et sikkert huskøb imøde.

Tilsyn med byggeriet

Jeg kan tilbyde at føre tilsyn med byggeriet under udførelsen, sørge for at tidsplanen bliver holdt, og der laves kvalitetssikring på byggeriet.

Freelance konstruktørhjælp

Alt indenfor konstruktørarbejde tilbydes. Står dit firma og mangler en bygningskonstruktør, og ønsker du ikke at ansætte en, kan jeg tilbyde min assistance på timebasis i forbindelse med et projekt.